Diensten ZZP orthopedagoog

 Als freelance orthopedagoog en gedragswetenschapper ben ik in te huren voor zowel kortdurende als langdurige opdrachten. Ik heb brede ervaring binnen de zorg en het onderwijs aan kinderen, jongeren en volwassenen met een diversiteit aan problematiek. 

Ik ben als Master-Orthopedagoog bij de SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) en bij de NVO (Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen) geregistreerd. Ook ben ik opgeleid als systemisch coach (Bert Hellinger Instituut). Jaarlijks volg ik verschillende opleidingen om mijn kennis en kunde up-to-date te houden en uit te breiden. 

Ervaring

Ik heb meer dan tien jaar ervaring in de zorg en het onderwijs aan kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende complexe problematiek en het begeleiden/coachen van zorg- en onderwijsprofessionals. Zo heb ik onder andere gewerkt met alleenstaande minderjarige vluchtelingen, in een opvanginstelling voor gezinnen in situaties van huiselijk geweld, op woongroepen met jongeren met een licht verstandelijke beperking i.c.m. ‘gedragsproblematiek’ en bij verschillende gemeentes in Noord-Nederland. 

Meer weten over mijn werkervaring en achtergrond? Bekijk mijn LinkedIn profiel. 

Contact opnemen