Training op maat

Alle trainingen kunnen in overleg en op maat ingevuld en aangeboden worden. Waar aanwezig wordt graag aangesloten bij intern beleid. Er is altijd ruimte voor casuïstiek. Door oefeningen, opdrachten en interactief materiaal komt de stof in de trainingen tot leven.

  • De trainingen variëren in tijdsduur afhankelijk van o.a. de reeds aanwezige kennis, het aantal onderwerpen en de gewenste mate van verdieping. Workshops en trainingen variëren van twee uur tot een of enkele dagdelen.
  • De door de SKJ geaccrediteerde dagdeel trainingen hebben een vaste inhoud en duren 3,5 uur per onderwerp. Praktijkvoorbeelden en casuïstiek worden altijd aangepast aan de werksetting van de professionals die de training volgen.
  • De aangeboden trainingen kunnen gecombineerd worden. Per onderwerp kunt u zelf aangeven waar u meer over wilt weten, of waar u juist minder tijd aan wilt besteden. De trainingen worden op maat gemaakt zodat ze optimaal aansluiten bij de dagelijkse praktijk van uw werk-context.
  • Afhankelijk van de gewenste inhoud en het aantal deelnemers wordt gekeken hoeveel tijd er nodig is om de gekozen onderwerpen te behandelen.
  • Een brede context of geen specifieke vraag, maar wel interesse? In eerste instantie vooral behoefte aan basiskennis? Dat kan in overleg natuurlijk ook!

Neem contact op of vul het formulier op deze pagina in.

Offerte aanvragen

Inschrijven trainingen
Product
Totaal

Meerkeuze *