Dagdeel trainingen

  • Op zoek naar een inhoudelijke training of workshop voor bijvoorbeeld een teamdag?
  • Medewerkers regelmatig de mogelijkheid bieden om intern geaccrediteerd bijscholing te volgen?
  • Bewustwording en kennis rondom een bepaald thema in een middag vergroten binnen de organisatie?
  • Kennismaken en praktisch oefenen met meerdere actuele en veelvoorkomende thema’s?
  • Traumasensitief leren kijken naar specifieke doelgroepen?

Dan is een dagdeel training wellicht geschikt!

Alle dagdeel trainingen worden bij het SKJ geaccrediteerd en kunnen los of als serie gegeven worden. De trainingen worden in-company verzorgd, op locatie of online. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Trainingen

Seksueel misbruik in beeld

Lees meer…

Huiselijk geweld en kindermishandeling

Lees meer…

Training Trauma & Hechting

Lees meer…

Vluchtelingen
hulpverlening

Lees meer…

Systemisch werken in de jeugdzorg

Lees meer…

‘De trainingen bestaan uit een goede mix van theoretische kennis en een link naar de praktijk middels tal van voorbeelden en handvatten. Mijn bewustwording van het belang om in gesprek met kinderen aandacht te hebben voor het thema seksueel misbruik is na het volgen van de training vergroot’

Gedragsdeskundige Raad voor de Kinderbescherming

Voor wie

Jeugdzorgwerkers, casemanagers, medewerkers gebiedsteams, leerkrachten, artsen, politie & justitie medewerkers, ambtenaren, pedagogisch medewerkers, (pleeg- of adoptie-)ouders en vrijwilligers.

 

Waar?

De trainingen kunnen zowel op locatie als online gegeven worden. Meer weten over de opties? Neem contact op of vraag een offerte aan.

Hoe?

Theoretische kennis en praktische kunde wisselen elkaar af tijdens de training. Naast het overdragen van kennis wordt er gebruik gemaakt van verschillende werkvormen om ook de kunde te vergroten.

D.m.v. video’s, ingebrachte casuïstiek, oefeningen in groepjes, ervaringsoefeningen en verhalen van ervaringsdeskundigen, komt de theorie in de training tot leven.

De trainingen duren 3,5 uur en zijn standaard gericht op werken met kinderen, jongeren en volwassenen. Werken medewerkers binnen de organisatie met name met kinderen/jongeren of juist alleen met volwassenen? Dan kan de training daarop toegespitst worden. Zodat er optimaal aangesloten wordt bij de dagelijkse werkpraktijk.

‘De training is ontzettend positief ontvangen door de deelnemers. Door haar rustige houding, met een bak aan ervaring en veel kennis op het gebied van trauma en hechting, wist Nanda een ruime 3,5 uur de aandacht van de deelnemers erbij te houden.’

Tess, adviseur Vindrs

‘Vanwege een sabbatical vanaf voorjaar 2022 neemt Behind Behaviour voorlopig geen nieuwe opdrachten aan’.

De trainingen Trauma & Hechting en Seksueel Misbruik in Beeld zijn reeds SKJ geaccrediteerd. Belang bij accreditatie voor een van de andere trainingen? Laat het ons weten!

Meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

Contact